Όνειρα & Αστρολογία

Τα Όνειρα των Ζωδίων


Τα όνειρα έχουν πολλά να πουν. Παρέχουν έμπνευση, αλλά και απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν έντονα. Δείχνουν τους φόβους, αλλά και τις επιθυμίες μας, ενώ αποκαλύπτουν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας.
Από την άλλη πλευρά, κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε ένα εξελικτικό στάδιο της ανθρώπινης φύσης, ή σε έναν τύπο ανθρώπου με ορισμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και συμπεριφορές.

Εφόσον τα όνειρα αντανακλούν την ίδια μας την φύση και ο,τι υπάρχει στο υποσυνείδητό μας, πιθανότατα εκφράζουν και τα χαρακτηριστικά του ζωδιακού μας προφίλ. Έτσι, τα ονειρικά σύμβολα συνήθως συνδέονται, ως επί το πλείστον, με το ζώδιο του Ήλιου, του ωροσκόπου, της Σελήνης, αλλά και με όποιο ζώδιο τονίζεται στο γενέθλιο χάρτη του ονειρευόμενου.

Τόσο η αστρολογία όσο και τα όνειρα, μεταξύ άλλων, δεν είναι παρά μονοπάτια προς την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη. Εστιάζοντας στην ονειρική θεματική από τη σκοπιά της αστρολογίας, μπορούμε να βοηθηθούμε στην ερμηνεία του μηνύματος του ονειροπλόκου, επωφελούμενοι από τις διαυγείς πληροφορίες που μας παρέχουν τα ζωδιακά αρχέτυπα...

dreamzodiac


Όνειρα του Κριού

Όνειρα του Ταύρου
Όνειρα των Διδύμων
Όνειρα του Καρκίνου
Όνειρα του Λέοντα
Όνειρα της Παρθένου
Όνειρα του Ζυγού
Όνειρα του Σκορπιού
Όνειρα του Τοξότη
Όνειρα του Αιγόκερου
Όνειρα του Υδροχόου
Όνειρα των Ιχθύων




Στην αστρολογία, εμέις είμαστε οι ονειρευτές, κι αυτό που ονειρευόμαστε είναι το σύμπαν. - Steven Forrest



Δες ακόμα:
Όνειρα & Φάσεις της Σελήνης
Γιατί δε βλέπω όνειρα;
Οδηγίες προς ονειρευομένους
Ονειροκρίτης
Ερμηνεύοντας τα όνειρα
Όνειρα & Χρώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου